/// Lege-Helppi

Lege-Helppi nopeaan avuntarpeeseen

Tuotamme nopeasti ja luotettavasti osaavien ammattilaisten toteuttamana pikaisia toimenpiteitä markkinointiviestinnän monipuolisiin tarpeisiin. Saat tarjouksen saman päivän sisällä.

Markkinointiviestinnässä tulee tarpeita ja tilanteita, joihin tarvitaan nopeasti viestinnän ammattilaisen apua. Kaipaatko somekanaviinne sisältöä tai päivitystä? Tarvitsetko jutulle nopeasti tekijää tai uudelle tuotteelle tai palvelulle ammattilaisen laatiman tiedotteen? Odottaako vuosijulkaisusi oikolukua tai esitteesi pikaista kääntämistä? Jäikö jutun viimeistely omien kiireidesi takia kesken? Me hoidamme kaikki nämä kuntoon.

Legendiumin kautta hoituvat monet pienet ja isommat viestinnän tarpeet helposti, yhdellä soitolla, yhden luukun periaatteella. Sinun ei tarvitse stressata, voit luottaa että asia hoituu.

Lege-Helppi-palvelu sopii yrityksille, yhteisöille ja järjestöille, jotka tarvitsevat ulkopuolista näkemystä, kokemusta ja tekijää äkillisiin markkinointiviestinnän tarpeisiin. Palvelu sopii toimeksiantoihin, jotka kestävät tunneista muutamiin päiviin.

Lege-Helppi on esimerkiksi tätä:

  • Tekstituotannot: sosiaalinen media, lehdet ja verkkosivut
  • Sisältöjen suunnittelu: juttukärkien miettiminen, juttujen tuottaminen ja tekstien oikoluku ennen julkaisua
  • Graafinen suunnittelu: ilmoitukset, lehdet, lomakkeet ja logot
  • Valokuvaus: henkilö- ja tuotekuvaukset nopealla aikataululla
  • Videot ja webinaarit: lyhyet videot ja webinaarien tuotanto
  • Käännöstyöt: ripeästi apua artikkelien ja blogien kääntämiseen

Matalan kynnyksen ratkaisut

Kun vastaan tulee yllättävä tilanne tai viestintätiimissä on hetkellinen henkilövajaus, voivat työt ruuhkautua. Silloin saat Legendiumista ammattitaitoista apua moninaisiin viestinnän tarpeisiin.

Tarjoamme uusia ideoita ja innovatiivista näkökulmaa haasteiden ratkaisuiksi.

Ota yhteyttä ja toimita meille kuvaus tarpeestanne, saat vastauksen hinta- ja aikataulutietoineen pikaisesti tai viimeistään vuorokauden sisällä.

Takaamme palvelun laadukkaan toteutuksen sovitussa aikataulussa. Sinä voit keskittyä omiin töihisi.

Pienempien toimenpiteiden lisäksi meiltä saa tietenkin viestintäammattilaisten avun yksittäisistä toimista ihan kokonaisvaltaiseen brändisuunnitteluun ja viestintästrategian viimeistelyyn asti. Kyse voi olla yksittäisestä tai pidempiaikaisesta sopimusasiakkuudesta.