/// Fasilitoidut työpajat

Työpajojen fasilitointi

Fasilitointi tarkoittaa ryhmätyöskentelyn osallistavaa, innostavaa, tavoitteellista ja jämäkän lempeästi ohjattua prosessia. Fasilitoinnissa on keskeistä, että ryhmän kaikki jäsenet saavat kokemuksen aktiivisesta ja tasavertaisesta osallistumismahdollisuudesta.

Fasilitoinnissa hyödynnetään ns. parviälyä – ryhmässä piilevää viisautta. Parviälyn lähtiessä lentoon myös muutokseen sopeutuminen ja sitoutuminen nopeutuu. Fasilitoidut työpajat toimivatkin erityisen hyvin muutostilanteissa, tavoitteen kirkastamista tai luovaa ongelmanratkaisua vaativissa hetkissä.

Me vastaamme työpajasi fasilitaattorina siitä, että työskentely on aina tavoitteellista, sujuvaa ja hymyn huulille nostattavaa. Tämä on lupauksemme.

Mitä? 

Työpajojen fasilitoinnilla tuetaan asiakasorganisaatioiden tavoitteellista ja hyvää yhteistyötä. Vuorovaikutteinen ja osallistava yhteistyö näkyy parempina tuloksina.

Kenelle? 

Kehityshaluisille ja muutoskykyisille yrityksille ja organisaatioille

Miten? 

Fasilitointi/moderointi palveluna. Fasilitaattori auttaa yhteisen ymmärryksen vahvistamisessa, osallistaa, tukee tavoitteen saavuttamisessa ja varmistaa luottamuksellisen ja innostavan työskentelykulttuurin.

Ammattilainen fasilitoi asiakkaan tarpeista lähtevän tilaisuuden Avaimet käteen -periaatteella: kutsut, suunnittelu ja ohjeistus, tilaisuuden vetäminen, palautteet ja loppuraportti.

Miksi/asiakashyöty?

  • Yhteisen ymmärryksen vahvistaminen
  • Osallistaminen ja osallisuuden kokemus
  • Muutokseen sitoutuminen
  • Muutoksen läpimenon nopeuttaminen

Fasilitoitu työpaja lisää yhteistyökykyä ja dialogia organisaatiossa sekä vaikuttaa myönteisesti liiketoimintaan.

Hinnoittelu

  • Sisältää yhden työpajakokonaisuuden (joko puolikkaan työpäivän tai yhden kokonaisen työpäivän)​
  • Työpajat toteutetaan avaimet käteen -periaatteella (kutsut, suunnittelu ja ohjeistus, tilaisuuden vetäminen, palautteen kerääminen ja loppuraportointi)
  • Kiinteä hinta joko 1/2 päivää (3,5–4 h) 1 600 € tai 1/1 päivää (7,5 h) 3 200 €